Att skriva är tillfredsställelse, att trycka är ansvar

A G Rubinstein (1829 – 1894)

 

Vi är ett litet företag med utgivning av främst facklitteratur. Historiska biografier och essäer om litteratur och konst från 1700- och 1800 talen i Sverige och Frankrike är vår specialitet.

Facklitteraturen innehåller efter research och forskningsarbete utförliga person- och sakregister samt bildförteckningar, vilka utgör källor att ösa ur för intresserade inom olika områden.

Utöver den lite akademiska sfären vill vi sprida skönlitteratur, lite mer lättillgänglig och populär som romaner, noveller och poesi.

Jag som driver företaget heter Inger Landen, och har många års erfarenhet inom den offentliga biblioteksvärlden med kontakter inom ett omfattande nätverk när det gäller artister inom musik, konst och litteratur.

Jag har arbetat med kultur och som verksamhetsledare med olika befattningstitlar under många år och erhållit Kulturhedersutmärkelse i Lunds kommun, KDN Väster. Min styrka har varit att bygga upp och utveckla verksamheter, bland annat med program-, utställnings- och projektverksamhet. Jag har arbetat målinriktat med att skapa mötesplatser och ge upplevelser. Samverkan med olika utövare är ett ledord, liksom det är min övertygelse att mångfald och integration utökar kontaktytan positivt. Har sökt anslag med framgång till ett flertal olika kultur- och kulturarvsprojekt, verkat som organisatör och dess projektledare med ansvar för uppföljning och redovisning.

Våra böcker finns tillgängliga hos välsorterade bokhandlare och i internetbokhandlarna som Adlibris, Bokus, CDON med flera, och på bokklubbar, museibutiker.

För de äldre utgivna, beställ även från info@prembokproduktion.se eller använd formuläret här nedan.

Försäljning till bokhandeln: Beställ direkt från www.bokinfo.se, eller från www.publit.com.

Vill du läsa smakprov ur böckerna? Sök på www.smakprov.se.

Prem Bokproduktion
Hagavägen 1
23735 Bjärred

Tel: 073 – 771 63 65
mail: info@prembokproduktion.se

Kontakta oss
asdasd